VM i handboll för damer i Japan

28 november - 13 december 2019

Logotyp VM i handboll damer i Japan

Handboll - Sol - Bad - Kultur - Historia - Skidåkning

Hör av dig till oss snarast för att få tillgång till de restplatser som finns. info@svenskahandbollfans.se eller på telefon 0732-502017.

Lottningen till VM i Japan är klar. Sveriges tjejer ställs i gruppen mot Ryssland, Japan, Kina, Argentina samt DR Kongo.

Välkommen att hänga med oss på Svenska Handbollfans på en unik resa till Japan och handbolls-VM för damer. Som äger rum i staden Kumamoto som ligger längst ner i södra Japan.

Den med gott minne kanske kommer ihåg VM 1997 för herrar som spelades i Kumamoto. Sverige tog då silver efter finalförlust mot ärkerivalen Ryssland. Det blir nu första gången sedan 2009 i Kina som damernas VM spelas i Asien.

Passa också på och upptäcka det spännande och lite hemliga Japan när man kanske bara ”once in a life time ” kommer hit tack vare handbolls-VM nu äger rum här.

Vi har fem trevliga och intressanta tilläggspaket att erbjuda både före och efter grundspelet!

Nu kan du alltså boka:

Vår huvudresa är på 15 dagar och innebär att ni flyger från Sverige den 28 november med Finnair. Kommer fram 29 november till Kumamoto. Sedan bor vi här i 8 dygn på två trevliga 3-stjärniga hotell som ligger bredvid varandra i centrala Kumamoto. Vi kommer  att se alla grundspelsmatcher (5 st) tillsammans och som startar den 30 nov till den 6 december.

I resans pris är det inkluderat matchbiljetter långsida. Samt destinationssupport.

Under våra härliga gemensamma dagar i Kumamoto så kommer vi också arrangera utflykter vilka man kan anmäla sig på plats.

Därefter (7 december) kan man välja att antingen stanna kvar på egen hand för att fortsätta att se mellanrundan (8 – 11 december) eller om ni den 7 december hänger med oss på fortsatt resa och upplevelser på något av våra tilläggspaket.

På alternativ 1-3 i tilläggspaketen är vår skicklige och kunnige svenskpratande guide med från Japanexperten vilket borgar för upplevelser och minnen för livet.

I huvudresan ingår också tågpass med Shinkansen i 7 dagar där ni får åka så mycket ni vill under dessa dagar.

Den 13 december går flyget hem från Tokyo för de flesta av oss. Nöjda och glada hoppas vi  ”and with memories for a life time”!
Tokyo by night

Spelprogram

Här kan du ta del av spelprogrammet under VM (PDF-format)

Kumamoto - Södra Japans pärla!

Kumamoto i södra Kyushu är en trevlig stad med samurajanor. Som säte för en mäktig samurajklan under medeltiden och fram till mitten av 1800-talet har Kumamoto utvecklats tack vare goda förbindelser med Korea och det starka inflytandet av västerländsk kultur under sena 1500- och tidiga 1600-talet. Idag är Kumamoto en stor stad som med sina ca 750 000 invånare utgör en viktig knutpunkt i södra Japan. I staden finns både moderna byggnader som kännetecknar det moderna Japan samt vackra japanska landskapsträdgårdar och överväldigande slott från medeltida historia. En vibrant och pulserande stad med ett utsökt gourmetiskt erbjudande till alla löksmaker.

Kumamoto