Medlemsträff

Svenska Handbollfans inbjuder till en medlemsträff söndagen den 16 juni innan matchen Sverige – Österrike på Hovet.

Slutstriden, Sverige - Österrike

Program

Kl. 14.00 
Samling på Grekiska Kolgrillsbaren. Mitt emot Hovet. Adress: Arenavägen 33 . Tel: 08 – 648 16 6 0 (närmaste T-bana, Gullmarsplan eller Isstadion).
 
Som vanligt träffas vi och snackar lite gamla trevliga rese- och handbollsminnen. Säkert blir det också många skratt. För vi har verkligen kul på våra resor, eller hur?

Vi kommer att inleda träffen med att informera om herr-EM och biljettläget. Och om det fantastiska Handbollståget till Göteborg 10 – 12 jan, 2020.  Samt att några kanske har planer att hänga med redan bokat gäng till Dam-VM i Kumamoto i Japan 28 nov – 13 dec 2019.

På medlemsträffen har vi äran att ha landslagschefen Lasse Tjernberg på plats.  Han kommer att berätta mera om herr-EM och spelare och chanser m.m. Och givetvis får alla närvarande chansen att ställa frågor.

Lasse Tjernberg, landslagschef
Lasse Tjernberg, landslagschef

Dessutom äter och dricker vi  något gott (se meny) och laddar upp med lite härlig skön musik och umgås i goda vänners lag = trevliga handbollsvänner.

Lite senare på em. dyker givetvis som vanligt någon/några intressanta handbollsprofiler upp för lite intervjuer och tips inför dagens drabbning.
 
Ca 16.30
Vi går till hallen tvärs över gatan till Hovet. På arenan sitter vi alla tillsammans och hejar fram vårt populära landslag.
 
Kl. 17.00
Matchstart

Anmälan

Beställ era matchbiljetter snarast på info@svenskahandbollfans.se
samt boka bord och meddela antal platser om ni skall äta. Betala helst med swish 1230322602 (alt. bankgiro 323-1198). Senaste dag för anmälan är 5 juni (ny deadline). 
 
Biljetten är billigaste biljett på långsida och kostar 345:-/person. Biljetterna erhålles på restaurangen.
 
Vi har förbokat sittplatser på Kolgrillsbaren för alla som äter. Om ni ej skall äta så får ni hänga i baren där det finns normalt ett 20-tal platser. 

Mat och dryck beställer du på plats i restaurangen. Se menyn (öppnas i nytt fönster).
Vi jobbar också på att fixa ”specialpris”  på någon trevlig dryck.
 
Frågor:
Ring 0732 – 50 20 17 eller 070 -786 06 74
 
Välkomna till en trevlig eftermiddag och afton med mycket handboll!