Följ med oss till Frankrike! Svenska handbollfans erbjuder flera resealternativ från Stockholm, Göteborg & Köpenhamn såväl kompletta paketresor (4, 5 & 8 dygn) samt hotellpaket (4, 5 & 8 dygn) till VM i Paris,
i samband med Sveriges matcher i grundspelet på Accorhotels Arena.

På den här sidan hittar du bland annat information om vårt hotell & våra planerade utflykter. 


Bokningen till detta evenemang är nu stängd, du kan på knappen nedan skicka in en bokningsförfrågan så kontaktar vi dig ifall restplatser blir tillgängliga.

Bonjour!  Europas huvudstad?  

Kanske inte men Paris är en världsmetropol - här finns nästan allt. Trots detta kan man faktiskt promenera rakt igenom Paris innerstad på mindre än ett par timmar i normaltakt. Paris är människor, gator, restauranger, kaféer, platser, monument, metro, matmarknader, loppmarknader, modehus, parfymhus, teatrar, opera och historia. Man kan fortsätta länge, länge med att räkna upp vad det finns för sevärdheter och historiska vingslag i Paris.

Visst låter det härligt? Följ med oss till en stad utöver det vanliga!

Utflykter & Aktiviteter

Vi på Svenska handbollfans erbjuder er inte bara handboll utan också möjligheten att komma hit för att se och uppleva staden mellan matchdagarna. I vårt stora utflyktsprogram från stadsrundtur till spännande och intressant heldagsutflykt med proffsiga skandinaviska guider, har vi något att erbjuda alla. Klicka här för att läsa mer om utflykterna!

Hotellinformation

Hotellet vi har valt ligger i Bercy Village - ett trevligt område med gångavstånd till arenan. Klicka här för att läsa mer om Bercy Village!

Kyriad Hotel, Bercy Village ***
Adress: 17 Rue Baron le Roy, 75012 Paris
Klicka här för att läsa mer om hotellet!

loading...

Sveriges gruppspelsmatcher spelas 13-20/1 enligt följande:

13/1 SWE – BRN 17.45
15/1 ARG – SWE 14.45
16/1 DEN – SWE 20.45
18/1 SWE – QAT 20.45
20/1 SWE – EGY 17.45

Foto: Kenneth Landgren

Supporterklubben för Sveriges alla handbollsälskare
Klicka här för att bli medlem!