ETT LANDSLAG PÅ HEMMAPLAN..

4, 6 och 8 december spelar damerna sina gruppspelsmatcher på Hovet i Stockholm!
OBS! Det går inte att boka biljetter till detta arrangemang längre!

På matchdagarna har Svenska handbollfans en gemensam samling  för alla inbitna handbollfans innan match. Vi kommer att träffas på Grekiska Kolgrillsbaren som ligger precis vid Hovet på Arenavägen 33. Varje matchdag kommer en känd handbollsprofil att dyka upp och prata om kvällens match och delge sina synpunkter inför Sveriges chanser.

Missa inte årets härligaste uppladdning! Vårt husband Vincent kommer att finnas på plats på restaurangen för att få igång oss ordentligt innan matcherna!

För att säkra din plats på Grekiska Kolgrillsbaren under dessa dagar:
Maila till globen@grekiska.se
-Skriv hur många medlemmar ni är (vi prickar av er när ni kommer!)
- Ange namn på den som beställer
- Ange datum för vilken eller vilka kvällar bokningen gäller
- Ange val av måltidsrätt (se mailutskick från Svenska handbollfans)
- Ange att du är medlem i Svenska Handbollfans


Programmet ser ut enligt följande;
 
Torsdag 8 december
16.30 Samling & uppladdning
18.30 Spanien - Slovenien
20.45 Sverige - Serbien

Handbollsprofil
Janne ekman 8/12 2016

Torsdagen den 8:e december klockan 17.15  är det  Janne Ekman som besöker oss på Grekiska Kolgrillen. Som biträdande förbundskapten och tillika målvaktstränare har han stor insikt om våra förutsättningar på målvaktssidan. Hur bra är våra målvakter egentligen? Janne har svaret! Varmt välkomna!

Jan "Janne"  Ekman, är en finsk-svensk handbollstränare och före detta handbollsmålvakt. Janne Ekman flyttade till Sverige då han var 12 år gammal och har representerat både Sverige och Finland i landskamper, Finland 29 gånger och Sverige 5. Har även vunnit SM Guld två gånger.
Jan Ekman har spelat i Skånela IF, HK Cliff, Irsta HF, IL Norrøna och Hammarby IF och är idag tränare för Eskilstuna Guif i Handbollsligan, där han också tidigare spelat. Vad du inte visste om Janne är att han spelat flest antal matcher i högsta divisionen, totalt 529 matcher!