Dam-EM i Frankrike

Nantes 30 nov – 5 dec 2018

5 dgr fr. 3450:- (4* hotell & matchbiljetter)

Foto: Kenneth Landgren

Svenska Handbollfans hälsar alla svenska supportrar välkommen att följa våra svenska damer på plats under EM grundspelet i franska Nantes.                                        
Vi har tyvärr haft lite kontakt problem på vägen att få tag i biljetter. Men som sagt, nu har vi bra biljetter på långsida till alla Sveriges grundspelsmatcher. Hoppas att Ni som visat intresse tidigare inte givet upp…

Men nu blir det istället mycket bråttom att boka för alla intresserade.

Svenska Handbollfans erbjuder också ett mycket bra och centralt boende i Nantes. Till XXL arena i Nantes är det sedan ca 6 km från vårt hotell dit man enklast och smidigast tar en taxi.

Bokning görs enkelt och snabbt på bokningsformuläret som du finner till höger (desktop) eller nedan (i mobilen).

Kan vi fixa en medalj som vi gjorde i Budapest 2014 då vi knep ett brons. Foto: Lena Runströmer

Hotellet i Nantes

Adagio Nantes Centre Adagio Nantes Centre

Fyrstjärniga Adagio Nantes Centre ligger mycket centralt mittemot Île de Nantes. Fullständigt utrustade lägenheter med kök, ett fitnesscenter (fri tillgång till gym och bastu).

Lägenheterna har en platt-TV med satellitkanaler. Sängkläder och handdukar ingår. I köket finns mikrovågsugn, spis, kylskåp och kaffekokare. En frukostbuffé serveras varje morgon på detta lägenhetshotell och varuautomater med snacks och kalla drycker finns i receptionen.

Hög klass på boendet och en suverän adress gör detta till en garanterad trevlig semestervistelse.. Här tar man sig också enkelt till den gamla staden till fots eller via spårvagn och Château des Ducs de Bretagne ligger 100 m bort. Direkt invid TGV-tågstationens norra utgång.

Till Sporthallen XXL där matcherna spelas är det ca 6 km. Enklast är att ta en taxi från centrum.

Hotellets webbplats (öppnas i nytt fönster).

Logga Dam-VM 2018

Bokning - EM Nantes damer 2018!
 

  • Ange namn exakt som det står i passet.

För att bokningen ska vara giltig behöver du vara medlem i Svenska Handbollfans. Här blir du medlem.

Vi använder de kontaktuppgifter du tillhandahåller oss ovan för att servera dig med liknande innehåll som vi tror kan vara intressant för dig. Läs mer hur Svenska Handbollfans hanterar personuppgifter.