Svenska Handbollfans.
Sveriges trevligast supporterklubb!


Våra kära handbollslandslag har under de senaste decennierna varit ett gott föredöme för svensk idrott och i synnerhet för svensk handboll & skördat stora framgångar under såväl VM som EM. Vi vill att denna handbollskultur ska leva vidare.

Föreningen Svenska Handbollfans har som ändamål att verka för och främja supporterkulturen runt de svenska handbollslandslagen samt att verka som en samordnare av supportrar till de aktuella evenemang. Då vi ser den positiva effekten av ett stort läktarstöd.

Aktiviteter som Svenska Handbollfans arrangerar skall huvudsakligen bedrivas i samband med landslagens matcher. Framför allt genom väl upphandlade och prisvärda resor och arrangemang. Svenska Handbollfans strävan är att alltid föra en öppen och ärlig dialog med handbollssverige för att uppnå maximal funktion och trivsel på alla mästerskap och arrangemang.

Föreningen ska motverka all form av diskriminering samt verka för en positiv supporterkultur. Vår strävan är att tillsammans arbeta för att Svenska handbollfans alltid finns med och ger stöd till våra landslagsspelare i samband med landskamper. Svenska Handbollfans strävar också att uppmärksamma svensk handboll med flera aktiviteter såsom gemensam uppladdning, historiska träffar, medlemsmöten m.m.

Föreningen bildades på initiativ från några handbollsälskare i samband med supporterresan till herrarnas VM i Qatar 2015.

Vi som har tagit initiativet till Svenska Handbollfans är:
Björn Runströmer 073– 250 20 17                                  
Frej Söderlund 072 – 723 38 99 
Ann-Britt ”Ampan” Furugård 070 – 786 06 74             
Eva Älgekrans 070 – 219 99 57

Information från årsmöte den 29/1 2017

Styrelsen 2017:
Björn Runströmer, ordförande 
Frej Söderlund, ledamot 
Ann-Britt Furugård, ledamot
Lotta Lönngren, ledamot
Björn Backman, ledamot
Tosse Sund, ledamot
Agneta Kampenborg, ledamot