Bli medlem!

För att ta del av våra utskick och arrangemang så krävs det att du är medlem i Svenska handbollfans.
Den årliga medlemsavgiften är endast 100:- /person och betalas in på Bankgiro
323-1198 i samband med medlemsansökan . 
Vid frågor om medlemskap kontakta Ann-Britt "Ampan" Furugård på 070-786 06 74 eller maila
medlemsfragor@svenskahandbollfans.se

Det går även bra att swisha in medlemsavgiften till nr 1 2 3 0 3 2 2 6 0 2, vänligen ange ditt namn vid betalning.

Medlemsansökan


  • (6 siffror)

Vi använder de kontaktuppgifter du tillhandahåller oss ovan för att servera dig med liknande innehåll som vi tror kan vara intressant för dig. Läs mer hur Svenska Handbollfans hanterar personuppgifter.

Medlemsavgiften för 2018!

Tre år av vår trevliga samvaro runt handbollen går väldigt fort. Svenska Handbollfans startade i april 2015. Ambitionen var minst 100 medlemmar under det första året. Det blev betydligt bättre. Idag är vi nästan 400 medlemmar i föreningen och vi fortsätter att växa. 

Som medlem får du rabatt på resor och arrangemang till de större mästerskapstävlingarna samt förhandsinformation om våra resor och arrangemang innan vi publicerar de för övriga handbollssverige. Du får även kontinuerlig nyhetsinformation gällande vårt svenska herr – och damlandslag. Sist men inte minst, får du som medlem möjlighet att delta i våra trevliga medlemsträffar.

Ett nytt verksamhetsår betyder också ny medlemsavgift. Till dig som ännu inte betalat in medlemsavgiften på 100 kr, ber vi dig göra det omgående. Tack på förhand!
  • Bankgiro 323-1198
    (ange namn och medlemsavgift 2018)
  • Swish till nr 1 2 3 0 3 2 2 6 0 2
    (ange namn och medlemsavgift 2018)
Vill du uppdatera dina uppgifter som adress, e-post eller telefonnummer skicka i så fall ett mail till medlemsfragor@svenskahandbollfans.se